Rekry

Haemme joukkoomme kokenutta ohjelmistokehittäjää, joka lisää tiimiimme osaamista vaativissa kehityshankkeissa. Toimit yhteistyössä CTO:n kanssa ja sinuun luottaa koko nälkäinen tiimimme ja vaativat kansainväliset asiakkaamme.

Tämä työ sopii sinulle, jos mm. tiedät olevasi kunnon java web app/service konkari (tai jopa Vaadin guru), jolla on myös DBA-kokemusta. Etsimme siis etenkin web service -puolen ammattilaista, joka auttaa viemään GBuilder-kokonaisuuttamme aivan uudelle tasolle. Tavoitteemme on olla maailman paras, ei sen vähempää.

Tärkeimmät kielet ovat C# ja Java, mutta aikaisempi kokemus seuraavista katsotaan eduksi:
– React
– Vaadin
– Unity
– Tietokannat
– Node.js
– GraphQL
– iOS/Android applikaatiot

Työtehtävät ovat erittäin monipuolisia ja vastuuta pitää ottaa alusta asti. Työnkuvaan kuuluvat niin tylsät bugikorjaukset kuin suurien toimintakokonaisuuksien suunnittelu ja tuotantoon vieminen. 10 hengen kehitystiimimme on vuosien varrella valikoitunut ryhmä, jossa niin vasta koulusta valmistuneet kuin kokeneet ketutkin löytävät paikkansa.

Tuotteemme koostuu useasta keskenään APIen kautta kommunikoivasta järjestelmästä, joten mielekästä tekemistä ja haasteista löytyy varmasti. Järjestelmät vaihtelevat omasta CAD-ohjelmistosta Microsoft HoloLens -toiminnallisuuteen.

GBuilderista:

Olemme vahvasti kansainvälisille markkinoille suuntaava ja nopeasti kasvava oululainen yritys, jonka asiakaskunta koostuu rakennusalan suurimmista ja innovatiivisimmista toimijoista. Muutamme Valkealinnan uuteen toimistoomme vuoden vaihteessa ja sen lisäksi suunnitelmissamme on avata vuoden 2019 aikana toimistot Espanjaan, Itävaltaan ja Norjaan. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä myös ulkomaan toimipisteissä, etenkin talviaikaan.

Pääasiallinen työkielemme on englanti. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Joustavan työajan ja hyvän tiimin lisäksi tarjoamme mahdollisuuden optioihin.

Työaika on pääsääntöisesti 8-16, mutta työaika on liukuva.

Lisätietoja antaa Toimitusjohtaja Harri Majala puh 044 556 2940